Want your
own Fotopage?






 
My Wonderful 3A... Aisyah, Aiman & Adam

By: Nur admansyah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-May-2009 05:23 Email | Share | | Bookmark
HAPPY 2nd BIRTHDAY TO ADAM!

Masa lahir...
5 mths @KLCC Park
1 and half year @JJ, Setiawangsa
Time flies...pejam celik, tak ku sedar bujang bongsu-ku dah menginjak ke 2 tahun. Alhamdulillah...



Sejarah Adam :
Dilahirkan pada 9pm di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju.
Anak ke-3 dgn jarak 3 tahun dr abang Aiman (even Aiman & Aisyah juga 3 thn gap!) dgn berat 3.1 kg
(EXACTLY SAME with kakak & abang-nya!) Miracle kan...?

Ms lahir putih melepak but... now die plg tak cerah antara 3A. Camaner tu...?
Seorang yg manja, tak byk karenah & ceria sokmo! even kt nursery pun penjaga ckp die yg plg SPORTING! Caya-lah.....





Sunday, 1-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jwb TAG

Yg ini gue dpt dr Ummi AlyaHusna... Puan Laily dr Ganu kiteeee Sbnr-nyeee... aku dah buat hr tur but streamyx slow banget!!! so... penangguhan that day berlanjutan hingga ke hr ini. Sib baik kali nie... kejap jer dah siap! Wowww... sbnr-nya I br jer buat utk Blog coz dpt TAG yg sama! but... here I edit sket! tak kan nak sama jer kan...? Jom layannn....

Do u think that u're HOT?
sometimes... it could be HOT mum, HOT wife (opsie...) but normally I'm a HOT temper!!! tapi... cepat sejuk balik taw! don wori...

Why do like this pic?


bkn senang nak dpt pic family & yg ter-CUN setakat nie!(hrp bersabar yea.. nak uwekkk pi toilet!)

When was d last time u ate pizza?
2nd day of 2009... celebrate BDay Zetty a.k.a Eton kat Amp Park ler... (mana lagi? coz jn kaki jer fr my ofis!)

The last song u listen?
Gerhana Cinta Luka by IKLIM ( Laily... Ganu kite wehhh...)

What r u doing now beside doing this?
Selain dr jwb Tag nie... gue tgh dgr lagu sambil jengahX2 FB

What name do u prefer beside yours?
admansyah... itu adalah singkatan utk 3A iaitu ad-Adam, man-Aiman & syah-Aisyah.

People to tag?
Segan plak nak TAG coz sendiri pong dah lamer X jenguk FP! malu beb....

Thanks to Laily coz meng-TAG akak! he..3X.. (balas dendam yea? dulu akak tag awak nooo...!)


Sunday, 15-Feb-2009 17:29 Email | Share | | Bookmark
Maaf... Maaf... Maaf...

Tak tahu nak mula tang mana... serba tak kena gue!

Maaf di atas FP-ku yang dah bersawang ini. Ya... mmg I ada Blog tapi itu bukan alasan UTAMA aku tak update FP setelah sekian lama! percaya-lah...

Di antara sbb-musabab-nya :

1- Masuk thn baru 2009, aku telah ditukar ke Dept baru... kat sini of course strict! even ada pc tenet depan mata tapi byk web kena BLOCK! and... aku takleh selamba update blog or FP coz `team leader' kat sblh daa....

2- Prob pc dah selesai coz now dah beli laptop tapi... time nak update tu... ada jer `pengacau'! lastX2 turn ibu nie ler plg last... kalo korang nak taw... skrg kol 2am taw! Apa nak buat... nasib badan...

3- Thn nie my eldest sek pg & kena bgn seawal 6 pg. Bersiap lak bkn smooth coz Aiman susah sikit nak bgn...(pahamX2 ler boy kan? ). Mmg kelam-kabut idup aku skrg...

4- Sejak dok Dept baru nie.... aku blk kol 6.15 pm. kalo ada meeting or briefing... sampai kol 7.30 ooo... mmg aku fed-up tapi nak wat camner.... cari rezeki, kan? blk dah penat... tu yg xleh ngadap pc unless weekend cam now nie!

5- FP kena edit pic... aku tak brp kreatif! so... biler takde ide baru nak generate apa? tu yg aku asyikX2 update Blog & FaceBook jer! yg 2 tur... mmg selamba...


So, harapX2 kengkawan di luar sana memahami situasi aku nie. Insya-Allah... aku kan update Fp nie... coz dah byk event yg aku tertinggal! ...and... aku ada utang TAG dr Laily... of course aku kan buat! Dun Wori....




Wednesday, 17-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
RaGaM aDaM


Masih tak terlewat utk ku ucap... SelamaT Hari Raya Aidil Adha buat semua pengunjung FP ini.
Jom tgk poster 3A di pagi raya...



Nie ibu 3A nak citer pasal my youngest boy.... sudah makin nakai dak nie.
Meh kite tgk gelagat die... !













Quote:
Citer terbaru pasal Adam :-
Baru berselera menjamah makanan sejak ibu tukarkan susu formula (maybe salah satu reason-lah!) First Anmum, then Dugro and now... Dutch Lady 123
Semakin Busy... tak reti langsung dok diam! Ada jer kejenya... plg suke Buli abang Aiman!
Dah pandai rindu kat kakak (masih bercuti di kampung) sambil tgk pic... "kakak! kakak!"
Dah byk vocab... such as Aeeerr (air), Ukak (bukak), jee jaa...( teacher Shaz! cikgu Taska die)
Iklan fav.... DiGi yg ada kucing tur, Cat Nippon yg kaler tur nariX2 & U-Mobile!


Adam


Tuesday, 2-Dec-2008 03:09 Email | Share | | Bookmark
A Sweet Moment

Sofea, Niza & me!
with Mr Harris!
with Niza & family @KLCC.
Welcome to December... the last month for the year. What's HOT in this month? Long school holiday lorrr and `Cuti-cuti Malaysia"!
So far, kami tak cadang gi manaX2 coz bln nie AIDILADHA.... so kami akan pulang ke Kuantan jenguk Aisyah yg bercuti di sana
(currently staying with her grandma a.k.a my mum). Bukak sekolah utk 2009 pun kena pakai duit byk coz Aiman will start his kindie!
Haiii... melopong-lah ayah & ibu 3A lepas nih!



The last magazine for this year.... My Wonderful 3A!



Last 17th Nov... I met Niza mum to cutie Sofea Adila cum wife to Mr Harris Baron. Even it's only took about 20 minutes face-to-face with them,
I really have a great & sweet moment. Thanks to Niza coz sudi jumpa akak & hope to see u again!
(mana tau... one fine day I & family plak yg `terbang' ke obersi & will meet u there plak, kan Niza...? InsyaAllah...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net